Wat vinden klanten van ons?

Gerrit van Kampen

Slagerij Gelderblom


"Sinds ik bij Omnia Connect zit heb ik veel minder storingen en is het internet veel sneller."

Gideon van Omnia Connect kwam een aantal jaar geleden mijn zaak binnen lopen met de vraag of wij nog op zoek waren naar een internetprovider. Mijn contract liep bijna af en hij vertelde dat zij zijn gevestigd in Leusden, praktisch om de hoek! Na een heel fijn en ongedwongen gesprek heb ik een contract afgesloten. Wat ik zo prettig eraan vindt is dat Omnia Connect duidelijke afspraken biedt met wat je van hun kan verwachten, en die ook daadwerkelijk nakomen. Aangezien ze in de buurt zitten, kunnen ze snel langskomen. Heel fijn!   Sinds ik bij Omnia Connect zit, heb ik veel minder storingen en is het internet ook sneller. Het is zelfs wel eens voorgekomen dat in het hele winkelcentrum het internet eruit lag, maar bij ons niet. Dat is ideaal als winkelier! Ik maak keuzes op gevoel, en bij Omnia krijg je geen poespas. Dat geeft gewoon een betrouwbaar gevoel. Mijn contactpersoon Gideon komt regelmatig langs om te vragen of alles nog soepel loopt en hij nog iets voor mij kan betekenen. Dit is iets wat ik kan waarderen, zo voel je je als klant écht gezien en ben je geen nummertje.   Ik zou Omnia Connect eigenlijk aan iedereen wel aanraden, vooral in de omgeving Leusden! De afgelopen jaren heb ik Omnia persoonlijk al een aantal keer aangeraden bij mijn slager collega's.
Ik ben echt super tevreden en ben erg blij om een internetprovider in de buurt te hebben!

Sil van der Linden, sales marketing manager

Bubbelkoning


"Een contactpersoon die alles voor ons regelt!"

Omnia Connect is een bedrijf waar klanten centraal staan en ervoor zorgen dat hun klanten altijd bereikbaar zijn. Mocht er een probleem zijn is de helpdesk makkelijk bereikbaar. Wij hebben een vast contactpersoon die alles netjes en snel oplost! Zeer tevreden over hoe ze onze telefonie regelen en het zo hebben ingesteld dat het voor iedereen makkelijk bruikbaar is. Bij vragen kunnen we altijd ons vaste contactpersoon bereiken. Goede service en fijne diensten.

Omnia Connect, een dikke aanrader!

Cornel van Westen, commercieel directeur

Hupra ICT


"De korte lijnen zorgen voor efficiënte en directe communicatie."

We hebben gekozen voor OmniaConnect vanwege de praktische voordelen die ze bieden. Allereerst waarderen we de korte lijnen die ze hanteren, wat zorgt voor efficiënte en directe communicatie. Daarnaast zijn we tevreden over de naadloze integratie met ons CRM-systeem, waardoor we zonder problemen kunnen werken met onze bestaande gegevens. Bovendien biedt OmniaConnect de flexibiliteit om zowel vaste toestellen als softphones te gebruiken, wat ons de mogelijkheid geeft om te kiezen op basis van onze behoeften en voorkeuren.
Kortom, erg tevreden met de keuze voor OmniaConnect!

Bob Owel

Keurslager Katwijk


"De persoonlijke benadering maakte voor ons het verschil"

Een aantal jaar geleden zijn wij verhuisd naar een nieuw pand, en dan is het altijd even zoeken naar een betrouwbare internetprovider. De persoonlijke benadering van Omnia Connect en het hebben van een vast contactpersoon heeft voor ons écht het verschil gemaakt. We kunnen altijd bellen met vragen en worden dan ook snel geholpen, zelfs een keer op een drukke zaterdag toen er een internetstoring in het winkelcentrum was! Onze apparaten gaan dan over naar de 4G back-up waardoor ze gewoon blijven werken en er geen lange wachtrijen ontstaan. Dit is een erg belangrijk punt voor ons, aangezien wij op drukke dagen onze aandacht bij de klant willen houden en niet bij het internet, en Omnia Connect zorgt hiervoor.
Wij zijn erg tevreden met Omnia Connect als onze internetprovider en bevelen ze dan ook zeker aan bij andere winkels in de detailhandel. Dankzij Omnia Connect zijn wij altijd verbonden en kunnen wij ons altijd focussen op de zaak!

Wil jij graag je ervaring delen?

Laat hier uw review achter!

    Omnia Connect is 24/7 bereikbaar maar alleen tijdens kantoortijden open voor ondersteuning. Alleen bij spoed gevallen (storingen) kunt u ons 24/7 bereiken via het reguliere telefoonnummer.