Wat vinden klanten van ons?

Tommy Monden

Keurslager Monden


"Er wordt echt om jou en jouw bedrijf gegeven"

We zijn nu al 4 jaar trouwe klant. Toen we de zaak overnamen, was het een van de eerste stappen om te kijken waar we konden besparen en de beste voorwaarden konden vinden. Omnia Connect was al snel in beeld, vooral omdat ze zijn aangesloten bij De Vereniging van Keurslagers, wat voor ons ook van groot belang is. Het geeft gewoon een geruststellend gevoel te weten dat we goed zitten.

Bij Omnia Connect ben je zeker geen nummer. Toen we ooit een storing hadden in de zaak, werden we regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang. Zelfs om 2 uur 's nachts kregen we een berichtje dat alles weer op rolletjes liep, inclusief details over wat er aan de hand was. Dat geeft je gewoon een gerust gevoel als ondernemer.

De persoonlijke benadering is echt fantastisch, en daarin kunnen ze zich volgens mij echt onderscheiden. Het voelt gewoon goed om te weten dat je niet alleen een klant bent, maar dat er ook echt om jou en je bedrijf wordt gegeven.

Dhr. Morsink

Service Apotheek Wooldrik


"Ik zal Omnia Connect zeker aanraden!"

Ik klopte bij Omnia Connect aan omdat ik geen toegang meer had tot mijn eigen omgeving, zoals mijn hosting. Nu ik ben overgestapt naar Omnia Connect, kan ik er gelukkig weer bij en heb ik zelfs meer opties dan eerst. Het hele proces verliep soepel en probleemloos. Toen ik achteraf nog wat vragen had, werden deze snel en efficiënt door Omnia Connect beantwoord. Ik zal Omnia zeker aanbevelen – voor tools, uitstekende service en de voordelige prijzen!

Marco

Sutter Kars Notarissen


"Omnia ging de uitdaging wél aan!"

We gebruiken een programma dat verbinding kan maken met onze klantenbestand. Onze vorige leverancier kon dit niet met hun CRM-systeem. Omnia Connect heeft deze uitdaging met enthousiasme aangepakt! Ze hebben een op maat gemaakt CRM-systeem ontwikkeld dat perfect aansluit bij ons bedrijf, en het werkt super! We zijn zeer tevreden; onze processen verlopen nu vlot en zoals ze zouden moeten. Het proces is heel fijn verlopen, we hadden makkelijk en snel contact met Omnia Connect dankzij de korte lijntjes.

Dhr. Lokerse

Service Apotheek Neede


"Ze hebben goede kennis van hun producten en diensten"

We hebben besloten over te stappen omdat we bij onze vorige provider regelmatig problemen ondervonden met onze lijnen, en het was vaak moeilijk om contact op te nemen met de klantenservice. Sinds we zijn overgestapt naar Omnia Connect, hebben we gemerkt dat de lijnen aanzienlijk verbeterd zijn en dat de klantenservice veel toegankelijker is. Omnia Connect onderscheidt zich door hun flexibiliteit, gemakkelijke bereikbaarheid en deskundig advies.

Ze hebben diepgaande kennis van hun producten en diensten, waardoor ze ons uitstekend kunnen ondersteunen. De systemen zijn nu beter geconfigureerd dan voorheen, en we zijn zeer tevreden over hoe het overstapproces is verlopen.

Tom Knoppert

Service Apotheek De Akker


"Wij zijn erg tevreden met onze keuze!"

Een belangrijke reden voor onze overstap naar Omnia Connect waren de kosten. Bij onze vorige provider ontvingen we meteen een factuur voor elke supportvraag. Omnia Connect biedt niet alleen lagere kosten, maar ook aanzienlijk betere service. We worden altijd snel en adequaat geholpen, zonder verrassingsfacturen achteraf. Tot op heden hebben we slechts één keer contact hoeven opnemen met een vraag, en zelfs toen werden we professioneel en deskundig geholpen, zonder dat dit resulteerde in extra kosten.

Dit heeft de drempel om contact op te nemen aanzienlijk verlaagd en het voelt zeer toegankelijk aan. Het hele proces verliep uiterst soepel en we zijn erg tevreden met onze keuze!

Hans van Ballegooijen

Restaria


"Wat ons opviel was hun betrokkenheid en proactieve benadering."

De keuze voor Omnia Connect werd voornamelijk ingegeven door hun garantie van constante online beschikbaarheid. Bij onze vorige provider werden we keer op keer geconfronteerd met storingen, wat vaak samenviel met ontoereikende klantenservice. Omnia Connect heeft deze zorgen weggenomen door ons te voorzien van een betrouwbare 4G back-up. Dankzij de goede klantenservice is Omnia Connect een partij waar wij altijd op terug kunnen vallen.

Waar ze zich echt in onderscheiden is het persoonlijke contact. Als er problemen zijn neem ik gewoon op met mijn contactpersoon en hij zorgt voor een snelle oplossing door de juiste mensen in te schakelen. Ik heb er verder geen omkijken meer naar!

Daarnaast hebben ze onze telefooncentrale opgezet, en wat ons opviel was hun betrokkenheid en proactieve benadering. Omnia Connect denkt echt met ons mee om onze bedrijfsprocessen naadloos en efficiënt te laten verlopen, wat een enorme toegevoegde waarde is voor ons bedrijf.

Maarten Muller, directeur

Budget Food


"Fijn dat we meerdere diensten bij één bedrijf kunnen afnemen"

Onze samenwerking met Omnia Connect bestaat nu al anderhalf jaar en we zijn doorlopend zeer tevreden. Bij Omnia nemen we internet met 4G back-up, camera's en alarmsystemen af, en alles verloopt altijd soepel en efficiënt. Fijn dat we meerdere diensten bij één bedrijf kunnen afnemen. Het opvallende is de snelle ondersteuning die we ontvangen, iets wat niet altijd vanzelfsprekend is bij internetproviders.

Onze contactpersoon is een waardevolle schakel in deze samenwerking. Het contact verloopt prettig, en hij is altijd bereid om te assisteren en mee te denken over mogelijke oplossingen. Kortom, we zijn buitengewoon tevreden met deze samenwerking!

Gerrit van Kampen

Slagerij Gelderblom


"Sinds ik bij Omnia Connect zit heb ik geen storingen meer en is het internet veel sneller."

Een medewerker van Omnia Connect kwam een aantal jaar geleden mijn zaak binnen lopen met de vraag of wij nog op zoek waren naar een internetprovider. Mijn contract liep bijna af en hij vertelde dat zij zijn gevestigd in Leusden, praktisch om de hoek! Na een heel fijn en ongedwongen gesprek heb ik een contract afgesloten. Wat ik zo prettig eraan vindt is dat Omnia Connect duidelijke afspraken biedt met wat je van hun kan verwachten, en die ook daadwerkelijk nakomen. Aangezien ze in de buurt zitten, kunnen ze snel langskomen. Heel fijn!

Sinds ik bij Omnia Connect zit, heb ik veel minder storingen en is het internet ook sneller. Het is zelfs wel eens voorgekomen dat in het hele winkelcentrum het internet eruit lag, maar bij ons niet. Dat is ideaal als winkelier! Ik maak keuzes op gevoel, en bij Omnia krijg je geen poespas. Dat geeft gewoon een betrouwbaar gevoel. Mijn contactpersoon komt regelmatig langs om te vragen of alles nog soepel loopt en hij nog iets voor mij kan betekenen. Dit is iets wat ik kan waarderen, zo voel je je als klant écht gezien en ben je geen nummertje.

Ik zou Omnia Connect eigenlijk aan iedereen wel aanraden, vooral in de omgeving Leusden! De afgelopen jaren heb ik Omnia persoonlijk al een aantal keer aangeraden bij mijn slager collega's.

Ik ben echt super tevreden en ben erg blij om een internetprovider in de buurt te hebben!

Sil van der Linden, sales marketing manager

Bubbelkoning


"Een contactpersoon die alles voor ons regelt!"

Omnia Connect is een bedrijf waar klanten centraal staan en ervoor zorgen dat hun klanten altijd bereikbaar zijn. Mocht er een probleem zijn is de helpdesk makkelijk bereikbaar. Wij hebben een vast contactpersoon die alles netjes en snel oplost! Zeer tevreden over hoe ze onze telefonie regelen en het zo hebben ingesteld dat het voor iedereen makkelijk bruikbaar is. Bij vragen kunnen we altijd ons vaste contactpersoon bereiken. Goede service en fijne diensten.

Omnia Connect, een dikke aanrader!

Cornel van Westen, commercieel directeur

Hupra ICT


"De korte lijnen zorgen voor efficiënte en directe communicatie."

We hebben gekozen voor Omnia Connect vanwege de praktische voordelen die ze bieden. Allereerst waarderen we de korte lijnen die ze hanteren, wat zorgt voor efficiënte en directe communicatie. Daarnaast zijn we tevreden over de naadloze integratie met ons CRM-systeem, waardoor we zonder problemen kunnen werken met onze bestaande gegevens. Bovendien biedt Omnia Connect de flexibiliteit om zowel vaste toestellen als softphones te gebruiken, wat ons de mogelijkheid geeft om te kiezen op basis van onze behoeften en voorkeuren.

Kortom, erg tevreden met de keuze voor Omnia Connect!

Bob Owel

Keurslager Katwijk


"De persoonlijke benadering maakte voor ons het verschil"

Een aantal jaar geleden zijn wij verhuisd naar een nieuw pand, en dan is het altijd even zoeken naar een betrouwbare internetprovider. De persoonlijke benadering van Omnia Connect en het hebben van een vast contactpersoon heeft voor ons écht het verschil gemaakt. We kunnen altijd bellen met vragen en worden dan ook snel geholpen, zelfs een keer op een drukke zaterdag toen er een internetstoring in het winkelcentrum was! Onze apparaten gaan dan over naar de 4G back-up waardoor ze gewoon blijven werken en er geen lange wachtrijen ontstaan. Dit is een erg belangrijk punt voor ons, aangezien wij op drukke dagen onze aandacht bij de klant willen houden en niet bij het internet, en Omnia Connect zorgt hiervoor.

Wij zijn erg tevreden met Omnia Connect als onze internetprovider en bevelen ze dan ook zeker aan bij andere winkels in de detailhandel. Dankzij Omnia Connect zijn wij altijd verbonden en kunnen wij ons altijd focussen op de zaak!

Wil jij graag jouw ervaring delen?

Laat hier jouw review achter!

    Omnia Connect is 24/7 bereikbaar maar alleen tijdens kantoortijden open voor ondersteuning. Bij spoed gevallen kunt u ons 24/7 bereiken via het reguliere telefoonnummer.