4G back-up

Onverstoord op het internet met 4G backup!

Iedereen wil onbezorgd kunnen genieten van al het moois wat internet te bieden heeft. Daarom is ons internet standaard uitgerust met een 4G backup.

Heeft u internet verbinding een storing? Wij schakelen automatisch over naar de 4G back-up. Zo kunt u blijven genieten van het internet. Wilt u een vast IPadres op de 4G back-up sim? Dat kan uiteraard ook. Wilt u weten wat wij kunnen leveren op uw locatie? Doe de postcode check en bekijk alle mogelijkheden.

4g back-up icoon
Altijd internet met 4G back-up
Blijf altijd online bij storing.
Dienst_Landelijkedekking
Landelijke dekking voor 4G back-up
De beste dekking, waar u ook bevindt.
communicatie icoon
Persoonlijk contact
Professioneel advies van een vaste adviseur.
download en upload icoon
Hardware omruilgarantie
Binnen minder dan 4 uur.

4G back-up oplossingen van Omnia Connect

Geen dataverbruik
Wij rekenen bij een calamiteit geen dataverbruik van uw 4G backup. Dit betekent dat het Omnia Connect product inclusief is!
Gebruik in andere hardware
U kunt de 4G simkaarten van uw 4G backup ook gebruiken voor uw alarmcentrale of voor uw pin apparaat. Neem contact op voor de mogelijkheden.
Data kaarten
Wilt u naast de 4G back-up kaart nog een simkaart voor onderweg? Wij kunnen u diverse bundels aanbieden. Ook om te bundelen met collega's. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.
CONTACT

Wilt u graag meer weten over 4G back-up?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze diensten of wilt u een gesprek met een van onze adviseurs? Wij kunnen uw wensen in beeld brengen en een passende oplossing aanbieden. U kunt ook contact opnemen via ons telefoonnummer 088 56 50 100 of mail naar info@omniaconnect.nl

UW PAKKET

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Doe de postcode check en stel uw pakket samen gebaseerd op leverbaarheid voor uw adres.