CAMERABEWAKING

Altijd zicht op uw zaak met beveiligings-camera voor uw winkel!

Wilt u altijd zicht hebben op de zaak? Of u nu thuis, onderweg of in het buitenland bent, u kunt altijd en overal live de camerabeelden bekijken van uw beveiligingscamera. Omnia Connect plaatst bij u camera’s waar u maar wenst.

De beelden van uw beveiligingssysteem van uw winkel worden opgeslagen zodat u deze kunt terug kijken. Daarnaast kunt u de beelden live bekijken.

Om te bepalen waar de beveiligingscamera’s moeten worden geplaatst in uw winkel en hoeveel u er wilt komen wij graag bij u langs om dit te bekijken. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs.

camera icoon
Live camerabeelden
Altijd live met 4G break-out
camera icoon
Overal zicht op de zaak
Het hele pand beveiligd.
communicatie icoon
Persoonlijk contact
Professioneel advies van een vaste adviseur.
download en upload icoon
Hardware omruilgarantie
Binnen minder dan 4 uur.

Omnia Connect Smart Solutions!

Omnia Connect Smart Solutions helpt retailers om digitaal te transformeren door het gebruik van innovatieve retail technologie. Wij bieden u met onze camera's & AI-camera software een volledig inzicht in uw processen op de werkvloer.

Wil je onze brochure ontvangen? Laat dan je gegevens hier achter en ontvang de brochure toegestuurd!

Beveiligingscamera oplossingen van Omnia Connect

Verschillende camera's
Wij leveren verschillende camera's. Camera's voor aan het plafond, voor aan de muur binnen en buiten. Camera's met gezichtsherkenning; u kunt het zo gek niet bedenken met ons winkel beveiligingssysteem. Neem contact met ons op voor de details.
Wij leveren verschillende camera's. Camera's voor aan het plafond, voor aan de muur binnen en buiten. Camera's met gezichtsherkenning; u kunt het zo gek niet bedenken. Neem contact met ons op voor de details.
Opslag
Installatie
Ons beveiligingssysteem wordt compleet geïnstalleerd door ons vaste team. Wij leggen u het systeem uit en installeren de APP. Gegarandeerd plezier!
CONTACT

Wilt u graag
meer weten?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze diensten of wilt u een gesprek met een van onze adviseurs? Wij kunnen uw wensen in beeld brengen en een passende oplossing aanbieden. U kunt ook contact opnemen via ons telefoonnummer 088 56 50 100 of mail naar info@omniaconnect.nl

UW PAKKET

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Doe de postcode check en stel uw pakket samen gebaseerd op leverbaarheid voor uw adres.