INTERNET

Zakelijk internet met landelijke dekking en geweldige service!

Goed zakelijk internet is essentieel in het zo goed en zo snel mogelijk functioneren van uw bedrijf en uw personeel.

Omnia Connect levert voor zakelijk internet zowel landelijk xDSL en Fiber, waarbij wij altijd streven naar de maximaal haalbare snelheid. Internet voor bedrijven is de basis voor onze dienstverlening en wij vinden dat u altijd online moet kunnen zijn. Daarom zijn wij standaard uitgerust met een 4G back-up. Dit maakt zakelijk internet van Omnia Connect uniek en betrouwbaar!

4g back-up icoon
Altijd zakelijk internet met 4G back-up
Blijf altijd online bij storing.
landkaart icoon
Landelijke internet dekking
De beste dekking, waar u ook bevindt.
up- en downtime icoon
Up- en downgrade mogelijk
Flexibiliteit staat centraal.
download en upload icoon
Hardware omruilgarantie
Binnen minder dan 4 uur.

Internet voor bedrijven van Omnia Connect

Landelijke dekking met zakelijk internet
Omnia Connect kan in heel Nederland en België internetverbindingen leveren. Wij zijn gekoppeld met alle relevante netwerkaanbieders waardoor wij u gegarandeerd het beste internet voor uw bedrijf kunnen bieden. Of het nu een xDSL verbinding is of een zakelijke glasvezel.
4G back-up
Wij leveren altijd 4G back-up. Dit is inbegrepen bij onze tarieven. Ook het verbruik als u er gebruik van maakt. Zo krijgt u geen verrassingen en bent u altijd online.
Managed router
De router is altijd Managed door Omnia Connect. Zo monitoren wij uw verbinding en schakelen wij direct bij calamiteiten. Ook is uw router up to date met de juiste software. Wij leveren o.a. de Fritzbox maar ook Cisco Meraki, Draytek of specials.
WiFi
En wilt u het maximale uit uw zakelijke internetverbinding halen? Wij organiseren een TOP werkend wifi netwerk. Voor u, uw gasten en eventueel nog meer netwerken.
CONTACT

Wilt u graag
meer weten?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze diensten of wilt u een gesprek met een van onze adviseurs? Wij kunnen uw wensen in beeld brengen en een passende oplossing aanbieden. U kunt ook contact opnemen via ons telefoonnummer 088 56 50 100 of mail naar info@omniaconnect.nl

UW PAKKET

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Bekijk en vergelijk alle pakketten en doe de postcode check om uw
eigen pakket samen te stellen gebaseerd op leverbaarheid voor uw adres.