ALARM

Uw alarmsysteem altijd online!

Heeft u een alarmsysteem in uw winkel en is deze gereed voor IP? Met internet van Omnia Connect is uw alarmsysteem altijd online. Zo kan er altijd verbinding worden gemaakt via de internetverbinding en als er onverhoopt toch storing is, dan is er altijd nog de 4G back-up die ervoor zorgt dat de alarmcentrale bij de meldkamer uitkomt.

Het transport van alarm over IP verkeer is altijd inbegrepen bij internet van Omnia Connect.

Het transport van alarm over IP verkeer is altijd inbegrepen bij internet van Omnia Connect. Is uw alarmsysteem in uw winkel niet gereed voor IP, dan maken wij dat in orde. Het onderhoud en het meldkamer abonnement kunnen bij Omnia Connect worden ondergebracht. Zo heeft u 1 leverancier voor uw hele infrastructuur.

Ook kunt u bij ons terecht voor een compleet nieuw alarmsysteem. Deze is voorzien van de nieuwste technologie, een APP waarmee u altijd kunt zien wat er gebeurt en flexibel. U heeft al een compleet alarmsysteem voor uw winkel incl. installatie voor €599,-.

wifi icoon
Alarminstallatie altijd online
Met 4G back-up.
landkaart icoon
Landelijke dekking
De beste dekking, waar u ook bevindt.
communicatie icoon
Persoonlijk contact
Professioneel advies van een vaste adviseur.
download en upload icoon
Hardware omruilgarantie
Binnen minder dan 4 uur.

Alarm oplossingen van Omnia Connect

Compleet pakket
Het alarmsysteem pakket wordt compleet geïnstalleerd. Na de installatie leggen wij u het gebruik uit en installeren wij de app op uw telefoon. Gegarandeerd succes!
Mede via de app kunt u het alarm inschakelen en uitschakelen. Handig en altijd bij de hand.
Meldkamer
Onze meldkamer is 24x7 bereikbaar. Zo kunnen wij bij calamiteiten u altijd van dienst zijn.
CONTACT

Wilt u graag
meer weten?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze diensten of wilt u een gesprek met een van onze adviseurs? Wij kunnen uw wensen in beeld brengen en een passende oplossing aanbieden. U kunt ook contact opnemen via ons telefoonnummer 088 56 50 100 of mail naar info@omniaconnect.nl

UW PAKKET

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Doe de postcode check en stel uw pakket samen gebaseerd op leverbaarheid voor uw adres.