Per 1 januari 2021 zijn Fastbyte en Omnia Connect een strategische samenwerking aangegaan. Fastbyte levert bedrijven digitale werkplekken en ziet in de praktijk dat bedrijven de internet infrastructuur vaak onvoldoende op orde hebben. De wereldwijde trend van nomadisch werken is al jaren geleden ingezet en toch hebben bedrijven nog uitdagingen om de internettoegang tot hun kantoor of thuiswerk omgeving goed in te richten. Een digitale werkplek inrichten en ontsluiten is mede afhankelijk van de internetverbinding en interne IT-infrastructuur. Als deze niet voldoende zijn, dan is dit direct te merken in de performance van de totale dienstverlening.  “Vanuit deze constatering hebben wij gezocht naar een internetprovider die deze behoefte speciaal voor bedrijven goed kan invullen” aldus Chris Franso, directeur Fastbyte.

Franso vervolgt: “met Omnia Connect hebben wij een partner gevonden die een betrouwbare naam heeft met een gedegen reputatie. Omnia Connect is de eerste provider die internetverbindingen standaard met een 4G back-up levert”.

Voor de bedrijven is het prettig dat er geen “kastje naar de muur effecten” optreden en er duidelijke lijnen zijn tussen Fastbyte en Omnia Connect. Zo is de klant altijd direct geholpen.

Ook voor relaties van Omnia Connect heeft deze samenwerking voordelen. Steeds vaker krijgen wij vragen van klanten voor ondersteuning op de werkplek zelf. Met deze samenwerking kunnen wij een echt totaalpakket leveren voor MKB bedrijven. Aldus Janssen, commercieel directeur Omnia Connect.